https://youtu.be/v4tYrXXrWp8¿2021 상반기 아세안 요리교실 (봄&여름) 스케치 영상 2021 ASEAN Cooking Class (Spring & Summer)¿
2021 상반기 아세안 요리교실이 2021.5.28.~7.31 매주 금, 토요일 아세안문화원 3층 요리체험실에서 진행되었습니다.
아세안 10개국별 대표 요리를 실습하며 재한아세안 강사 및 요리 전문가로부터 아세안 식문화 이야기를 들을 수 있었던 그 현장을 영상으로 함께 만나 보실까요?
On every Friday and Saturday from May through July, 2021, the ASEAN Culture House hosted 2021 ASEAN Cooking Class (Spring & Summer) at its third-floor cooking studio.
The program explored the culinary cultures of the ASEAN region while participants learned how to cook ten ASEAN member states’ respective home food from the ASEAN native teachers or professional chefs living in Korea. We hope you will enjoy the video!
아세안의 다양한 음식을 직접 만들어보는 체험 프로그램으로 아세안 10개국별 대표 요리를 실습
2021 상반기 <아세안 요리교실> / ASEAN Cooking Class
아세안 요리교실은 아세안의 다양한 음식을 직접 만들어보는 체험 프로그램입니다. 아세안 10개국별 대표 요리를 실습하는 ‘상반기 프로그램’은 5월 28일부터 7월 31일까지 매주 금요일(오후)과 토요일(오전, 오후)에 진행되었습니다.